Alyvuogės – marinuotos tradiciniu būdu iš Ispanijos

Marinuotos alyvuogės – klasikinis Viduržemio regiono produktas. Šios alyvuogės atrenkamos rankomis, fermentuojamos ir marinuojamos tradiciniu būdu su alyvuogių aliejumi, česnaku ir aromatinėmis žolelėmis. Kiekvienas stiklainis pasižymi autentišku skoniu ir išlaikyta kokybe.


Kodėl verta rinktis mūsų alyvuoges

  • Pagamintos tradiciniu ispanišku būdu
  • Be dirbtinių dažiklių
  • Tinka veganams ir vegetarams
  • Švelnus, subalansuotas skonis
  • Ilgas brandinimo procesas – mažiausiai 90 dienų fermentacijos

Alyvuogių rūšys

Siūlome kelias alyvuogių rūšis pagal skonį ir paruošimą:

  • Žaliosios alyvuogės – natūralaus skonio, išsaugo savo tekstūrą ir gaivumą.
  • Marinuotos alyvuogės – Hojiblanca veislės alyvuogės, pagardintos alyvuogių aliejumi, česnaku ir kalnų žolelėmis.

Alyvuogių nauda

  • Gausu antioksidantų ir sveikųjų riebalų
  • Padeda išlaikyti normalų cholesterolio balansą
  • Prisideda prie virškinimo sistemos veiklos
  • Tinka subalansuotai ir augalinei mitybai

Kaip laikyti ir patiekti

Alyvuoges rekomenduojama laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atidarius – šaldytuve, sandariai uždarytas. Prieš patiekiant galima pagardinti alyvuogių aliejumi ar žolelėmis. Tinka naudoti kaip užkandį ar salotų ingredientą.


D.U.K.

Ar šios alyvuogės visiškai be chemijos?
Naudojami tik leidžiami skonio stiprikliai ir konservantas pagal ES standartus. Be dirbtinių dažiklių ir kvapiųjų medžiagų.



Iš kur kilusios alyvuogės?
Iš Ispanijos – Jaén ir Andalūzijos regionų, garsėjančių alyvuogių auginimo ir marinavimo tradicijomis.



Ar tinka veganams?
Taip, produktas be gyvūninės kilmės ingredientų.


Užsisakyk internetu

Užsisakyk marinuotas alyvuoges internetu – greitas pristatymas visoje Lietuvoje per 1–3 darbo dienas.