4

Lap

Spaghetti Aglio e Olio – klasika su „Picual“ alyvuogių aliejumi

Patiekalas – paprastas, bet nepakartojamo skonio. „Picual“ alyvuogių aliejus suteikia intensyvų aromatą, švelnų kartumą ir tobulą poskonį.

Ingredientai (2 porcijoms):

  • 250 g spagečių
  • 3 česnako skiltelės
  • 1 mažas čili pipiras (arba žiupsnelis dribsnių)
  • 3 šaukštai „Picual“ alyvuogių aliejaus
  • Druska, šviežiai malti pipirai
  • Šviežios petražolės (papuošimui)

Gaminimas:

  1. Išvirkite spagečius pagal instrukciją.
  2. Keptuvėje įkaitinkite „Picual“ alyvuogių aliejų, trumpai pakepinkite česnaką ir čili.
  3. Sudėkite virtus spagečius, išmaišykite, pagardinkite druska ir pipirais.
  4. Patiekdami pabarstykite petražolėmis.

Patiekite karštą – su baltu vynu!

Pirkti „Picual“ alyvuogių aliejų

Premium „Gran Selección“ | Royal alyvuogių aliejus

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related

Posts