4

Lap

Makaronai su jūros gėrybėmis ir „Picual“ alyvuogių aliejumi

„Picual“ čia atskleidžia jūros skonį ir suteikia elegantišką aštrumą. Puikus patiekalas šventiniam stalui.

Ingredientai (2 porcijoms):

  • 250 g spagečių ar linguine
  • 200 g krevečių arba midijų
  • 2 česnako skiltelės
  • ½ stiklinės balto vyno
  • 3 šaukštai „Picual“ alyvuogių aliejaus
  • Druska, pipirai, petražolės

Gaminimas:

  1. Keptuvėje įkaitinkite „Picual“ aliejų, apkepkite česnaką.
  2. Sudėkite jūros gėrybes, įpilkite balto vyno ir troškinkite 2–3 min.
  3. Įmaišykite virtus makaronus, sumaišykite ir pagardinkite pipirais.

Patiekite su citrina – dar gaiviau!

Pirkti „Picual“ alyvuogių aliejų

Premium „Gran Selección“ | Royal alyvuogių aliejus

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related

Posts