4

Lap

Česnakinis aioli su „Royal“ alyvuogių aliejumi

Aioli yra klasikinis Ispanijos padažas, dažnai patiekiamas prie jūros gėrybių, bulvių ar šviežios duonos. „Royal“ aliejus čia atskleidžia švelnų, aromatingą skonį. Paruošiama per 7 minutes!

Ingredientai (150 ml):

Gaminimas:

  1. Kiaušinių trynius išplakite su druska ir citrinos sultimis.
  2. Po truputį plakdami pilkite „Royal“ alyvuogių aliejų, kol susidarys tirštas kremas.
  3. Įmaišykite smulkintą česnaką.

Pirkti „Royal“ alyvuogių aliejų

Premium „Gran Selección“ | Picual alyvuogių aliejus

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related

Posts