4

Lap

Jogurtinis žalumynų padažas su „Premium“ alyvuogių aliejumi

Šis padažas tinka prie keptos žuvies, vištienos arba daržovių. „Premium“ suteikia jam švelnią tekstūrą ir vaisinį balansą. Paruošiama per 5 minutes!

Ingredientai (200 ml):

  • 200 g graikiško jogurto
  • 1 česnako skiltelė
  • 1 šaukštas smulkintų krapų arba petražolių
  • 1 šaukštas citrinos sulčių
  • 2 šaukštai „Premium alyvuogių aliejaus“
  • Druska, pipirai

Gaminimas:

  1. Dubenyje sumaišykite jogurtą, žoleles, česnaką ir citrinos sultis.
  2. Įmaišykite „Premium alyvuogių aliejų ir pagardinkite prieskoniais.

Pirkti „Gran Selección Premium“

Royal alyvuogių aliejus | Picual alyvuogių aliejus

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related

Posts