4

Lap

Kepti baklažanai su medumi ir „Royal“ alyvuogių aliejumi

Tai klasikinis Andalūzijos regiono užkandis, kuriame saldumas puikiai dera su švelniu „Royal“ aliejaus skoniu. Paruošiama per 20 minučių!

Ingredientai (2–3 porcijoms):

Gaminimas:

  1. Supjaustykite baklažaną plonomis riekelėmis, pabarstykite druska ir palikite 10 minučių.
  2. Nusausinkite, apvoliokite miltuose ir kepkite keptuvėje su „Royal“ alyvuogių aliejumi.
  3. Iškepus užpilkite medumi.

Pirkti „Royal“ alyvuogių aliejų

Premium „Gran Selección“ | Picual alyvuogių aliejus

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related

Posts