4

Lap

Kreminis risotto su citrina ir „Picual“ alyvuogių aliejumi

„Picual“ suteikia patiekalui gilumo ir švelnaus kartumo, kuris subalansuoja citrinos gaivumą. Paruošiama per 30 minučių!

Ingredientai (2–3 porcijoms):

  • 200 g apvalių ryžių (Arborio arba kiti tinkami risotto)
  • 1 citrinos žievelė ir sultys
  • 1 svogūnas
  • 700 ml daržovių arba vištienos sultinio
  • 50 g parmezano sūrio
  • 2 šaukštai „Picual“ alyvuogių aliejaus
  • Druska, pipirai

Gaminimas:

  1. Keptuvėje su „Picual“ alyvuogių aliejumi apkepinkite svogūną.
  2. Sudėkite ryžius ir maišykite, kol pasidarys skaidrūs.
  3. Po truputį pilkite karštą sultinį, nuolat maišydami.
  4. Pabaigoje įmaišykite citrinos žievelę, sultis ir parmezaną.

Pirkti „Picual“ alyvuogių aliejų

Premium „Gran Selección“ | Royal alyvuogių aliejus

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related

Posts