4

Lap

Marinuotos alyvuogės su česnaku ir „Picual“ alyvuogių aliejumi

„Picual“ suteikia alyvuogėms intensyvų, šiek tiek pipirišką poskonį – būdingą Andalūzijai. Marinuojama bent kelias valandas.

Ingredientai (1 indelis):

  • 200 g žaliųjų arba juodųjų alyvuogių
  • 2 česnako skiltelės
  • 1 juostelė apelsino žievelės
  • 3 šaukštai „Picual“ alyvuogių aliejaus
  • Šakelė rozmarino

Gaminimas:

  1. Alyvuoges sudėkite į stiklinį indą.
  2. Įpilkite „Picual“ alyvuogių aliejų, pridėkite česnaką, apelsino žievelę ir rozmariną.
  3. Uždenkite ir palaikykite šaldytuve bent kelias valandas.

Pirkti „Picual“ alyvuogių aliejų

Premium „Gran Selección“ | Royal alyvuogių aliejus

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related

Posts