4
Lap
Risotto su jūros gėrybėmis ir „Royal“ alyvuogių aliejumi
„Royal“ išryškina jūros skonį ir suteikia subtilaus vaisiškumo – klasikinis Viduržemio įkvėptas patiekalas. Paruošiama per 35 minutes!
Ingredientai (2 porcijoms):
200 g ryžių
200 g jūros gėrybių (krevečių, midijų, kalmarų)
1 česnako skiltelė
1 mažas svogūnas
700...
4
Lap
Risotto su grybais ir „Picual“ alyvuogių aliejumi
Grybų aromatą „Picual“ aliejus sustiprina ir suteikia patiekalui žemiško sodrumo. Paruošiama per 30 minučių!
Ingredientai (2 porcijoms):
200 g ryžių
200 g šviežių baravykų ar pievagrybių
1 svogūnas
2 šaukštai „Picual“ alyvuogių aliejaus
700 ml daržovių...
4
Lap
Kreminis risotto su citrina ir „Picual“ alyvuogių aliejumi
„Picual“ suteikia patiekalui gilumo ir švelnaus kartumo, kuris subalansuoja citrinos gaivumą. Paruošiama per 30 minučių!
Ingredientai (2–3 porcijoms):
200 g apvalių ryžių (Arborio arba kiti tinkami risotto)
1 citrinos žievelė ir sultys
1 svogūnas
700 ml daržovių...