4 Lap

Risotto su jūros gėrybėmis ir „Royal“ alyvuogių aliejumi

„Royal“ išryškina jūros skonį ir suteikia subtilaus vaisiškumo – klasikinis Viduržemio įkvėptas patiekalas. Paruošiama per 35 minutes! Ingredientai (2 porcijoms): 200 g ryžių 200 g jūros gėrybių (krevečių, midijų, kalmarų) 1 česnako skiltelė 1 mažas svogūnas 700...
4 Lap

Risotto su grybais ir „Picual“ alyvuogių aliejumi

Grybų aromatą „Picual“ aliejus sustiprina ir suteikia patiekalui žemiško sodrumo. Paruošiama per 30 minučių! Ingredientai (2 porcijoms): 200 g ryžių 200 g šviežių baravykų ar pievagrybių 1 svogūnas 2 šaukštai „Picual“ alyvuogių aliejaus 700 ml daržovių...
4 Lap

Risotto su trumais ir „Premium“ alyvuogių aliejumi

Šis risotto – prabangus, aromatingas ir puikiai atskleidžia trumų bei aukštos kokybės aliejaus sąjungą. Paruošiama per 30 minučių! Ingredientai (2 porcijoms): 200 g ryžių 1 mažas svogūnas 700 ml daržovių sultinio 1 šaukštas sviesto 2 šaukštai
4 Lap

Kreminis risotto su citrina ir „Picual“ alyvuogių aliejumi

„Picual“ suteikia patiekalui gilumo ir švelnaus kartumo, kuris subalansuoja citrinos gaivumą. Paruošiama per 30 minučių! Ingredientai (2–3 porcijoms): 200 g apvalių ryžių (Arborio arba kiti tinkami risotto) 1 citrinos žievelė ir sultys 1 svogūnas 700 ml daržovių...