4

Lap

Risotto su grybais ir „Picual“ alyvuogių aliejumi

Grybų aromatą „Picual“ aliejus sustiprina ir suteikia patiekalui žemiško sodrumo. Paruošiama per 30 minučių!

Ingredientai (2 porcijoms):

  • 200 g ryžių
  • 200 g šviežių baravykų ar pievagrybių
  • 1 svogūnas
  • 2 šaukštai „Picual“ alyvuogių aliejaus
  • 700 ml daržovių sultinio
  • 50 g tarkuoto sūrio
  • Druska, pipirai

Gaminimas:

  1. Keptuvėje su „Picual“ alyvuogių aliejumi apkepinkite svogūną ir grybus.
  2. Sudėkite ryžius ir po truputį pilkite karštą sultinį.
  3. Kai ryžiai pasidaro kremiški, įmaišykite sūrį.

Pirkti „Picual“ alyvuogių aliejų

Premium „Gran Selección“ | Royal alyvuogių aliejus

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related

Posts