4

Lap

Viduržemio salotos su feta ir alyvuogėmis | Receptas su „Royal“ alyvuogių aliejumi

Gaivios, paprastos ir autentiškai Viduržemio skoniu dvelkiančios salotos. Puikiai tinka kaip lengvas užkandis, pietūs ar garnyras prie mėsos/žuvies. Vos 10 minučių – ir ant stalo!

Ingredientai (2–3 porcijoms):

  • 2 pomidorai
  • 1 agurkas
  • ½ raudonojo svogūno
  • 10 Kalamata alyvuogių
  • 100 g feta sūrio
  • Žiupsnelis raudonėlio
  • 3 šaukštai „Royal“ alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukštas citrinos sulčių
  • Druska ir pipirai pagal skonį

Gaminimas:

  1. Supjaustykite pomidorus, agurką ir svogūną.
  2. Sudėkite į dubenį kartu su alyvuogėmis ir kubeliais pjaustyta feta.
  3. Pagardinkite citrinos sultimis, druska, pipirais ir raudonėliu.
  4. Gausiai užpilkite aukščiausios kokybės „Royal“ alyvuogių aliejumi.
  5. Išmaišykite ir patiekite iškart.

Patiekite su šviežia duona – idealu!

Pirkti „Royal“ alyvuogių aliejų

Plačiau apie Premium liniją | Picual alyvuogių aliejus

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related

Posts