16

Bal

Ypač tyras alyvuogių aliejus – ką reiškia ir kaip pasirinkti

Ypač tyras alyvuogių aliejus – tai oficialus žymėjimas aliejui, kuris pasižymi aukščiausia kokybe tiek cheminiu, tiek skoniniu požiūriu. Tarptautiniu mastu žinomas kaip „Extra Virgin Olive Oil“ – tai standartas, kuris atskiria aukščiausią klasę nuo likusių.

Kokie reikalavimai taikomi šiai kategorijai?

  • Rūgštingumas ne didesnis nei 0,8 %
  • Jokio cheminio apdorojimo ar rafinavimo
  • Išgaunamas tik mechaniškai
  • Atitinka juslinius testus – be defektų, šviežias, vaisiškas

Kam jis tinkamiausias?

Šis aliejus yra idealus vartoti žaliu pavidalu – ant salotų, daržovių, duonos, taip pat vaikams, nes jis lengvai virškinamas. Dėl gausių natūralių komponentų jis yra vienas iš sveikiausių riebalų šaltinių pasaulyje.

Kodėl „extra virgin“ iš Ispanijos?

Ispanija yra viena iš nedaugelio šalių, kur ypač tyras alyvuogių aliejus gaminamas pagal griežtą DOP sistemą. Mūsų produktai atkeliauja iš Sierra de Cazorla, kur gamta ir žmogaus darbas sukuria išskirtinį rezultatą. Peržiūrėk mūsų asortimentą čia.

Santrauka

Ypač tyras alyvuogių aliejus – tai ne mada, o kokybės ir sveikatos pasirinkimas. Jis ne tik praturtina maistą skoniais, bet ir palaiko gerą savijautą kasdien.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related

Posts