31

Spa

Žalios alyvuogės – autentiškas Ispanijos skonis iš Jaén regiono

Žalios alyvuogės – tai ne tik užkandis, bet ir Ispanijos kulinarinio paveldo dalis. Mūsų Hojiblanca veislės žaliosios alyvuogės auginamos Jaén regione, kur alyvmedžiai auga saulės voniose ir kalnų vėjų glostomi. Rankomis traiškytos, fermentuotos 90+ dienų ir pagardintos natūraliais prieskoniais – tai tikras alyvuogių šedevras.

Kodėl rinktis mūsų žalias alyvuoges?

  • 100% – be dirbtinių dažiklių ir kvapų
  • Rankų darbas – kiekviena alyvuogė apdorojama rankomis
  • Ilgas fermentavimas – mažiausiai 90 dienų brandinimo
  • Subalansuotas skonis – švelnus, bet išraiškingas
  • Tinka veganams – be gyvūninės kilmės ingredientų

Kaip patiekti žalias alyvuoges?

  • Kaip užkandį prie vyno ar alaus
  • Salotose su fetos sūriu ir pomidorais
  • Ant picos ar brusketų
  • Kaip priedą prie vytintos mėsos ir sūrių lėkštės

Prieš patiekiant – atvėsinkite ir apšlakstykite Cazorla extra virgin alyvuogių aliejumi.

Pakuotė ir laikymas

  • Pakuotė: stiklinis indas (1500 g)
  • Nusausintas svoris: 550 g
  • Laikyti: vėsioje, sausoje vietoje. Atidarius – šaldytuve iki 14 dienų

Užsisakykite dabar

Pirkti žalias alyvuoges


DUK apie žalias alyvuoges

Ar žalios alyvuogės karčios?

Ne. Mūsų alyvuogės apdorojamos šarmu ir fermentuojamos, todėl kartumo nėra – tik švelnus, gaivus skonis.

Iš kur kilusios?

Iš Jaén regiono, Ispanija – alyvuogių sostinės.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related

Posts